Un nou volum cu sotiile puse la cale de coprezentatorul ""Diminetii DeMente""

Buzdugan s-a intors. La Iasi. Pentru un week-end. A avut un motiv serios: lansarea celui de-al treilea volum din ""Farsele lui Buzdugan - Intoarcerea lui Buzdugan"".

MATRIX. Pentru ca intregul concept al CD-ului este construit pe imaginea de Neo din Matrix a lui Daniel, lansarea a inceput cu ""Urmareste iepurele alb!"". Mai exact, pe Buzdugan, imbracat in iepure alb, care i-a condus pe ziaristi prin tot Targul Iasiului, orasul de bastina al farseurului.

ORACOL. Momentul propriu-zis al lansarii s-a intamplat la Fabrica de CD-uri Roton, unde grupul a fost intampinat de Razvan Popescu pe post de Oracol (imbracat in tiganca-ghicitoare). Oracolul le-a citit in palma ziaristilor, i-a servit cu poale-n brau si le-a prezis ca ii asteapta o surpriza. A urmat apoi proiectia lui Matrix. Pana la un moment dat, cand prin ecran au iesit... Buzdugan si Morar, acesti Neo si Morpheus ai Matrixului in care traim cu totii. Baietii au impartit CD-uri, dupa care a urmat turul fabricii. Si asa a aflat toata lumea, 100% live, cum se face de la zero un CD, de
la nimic pana la punerea in vanzare a produsului.