Pentru prima data dupa mult timp, antrenorul Cosmin Olaroiu are la dispozitie aproape tot lotul, cu exceptia lui Radoi si a lui Iacob, pentru meciul din aceasta seara cu Apulum, din ""optimile"" Cupei Romaniei. Tehnicianul a tratat cu umor

Pentru prima data dupa mult timp, antrenorul
Cosmin Olaroiu are
la dispozitie aproape tot lotul, cu exceptia lui Radoi si a lui Iacob, pentru
meciul din aceasta seara cu Apulum, din ""optimile"" Cupei Romaniei.

Tehnicianul a tratat cu umor problema numarului ""neobisnuit de mare"" de jucatori care au participat la antrenamentul dinaintea partidei de la Piatra-Neamt, cu Ceahlaul. ""Sambata am avut o zi fantastica. In afara de Iacob, care s-a pregatit in Ghencea, am avut toti jucatorii la dispozitie. Am fost putin incurcat, erau prea multi, lucru cu care nu sunt obisnuit"", a glumit Olaroiu.

APTI. Cea mai asteptata este revenirea dupa aproape doua luni in primul unsprezece a lui Vasilica Cristocea, dupa ce majoritatea specialistilor au deplans absenta unui jucator de creatie in linia mediana a ""ros-albastrilor"". De asemenea, in meciul din aceasta seara vor reintra fundasii laterali Klemi Saban si Mihaita Nesu. Primul se accidentase in turul precedent al competitiei, in partida cu Forex, in timp ce ""Bisonul"" a devenit indisponibil dupa meciul de campionat cu Poli Iasi. ""Cristocea si Nesu cred ca vor reintra in meciul cu Apulum. Si Saban e refacut. Toti s-au antrenat normal, dar vom vedea cat vor rezista din punct de vedere fizic, pentru ca n-au mai jucat de mult timp"", a spus Olaroiu. In schimb, dintre titularii pentru aceasta intalnire ar putea lipsi Nicolae Dica, acuzat de patronul Gigi Becali pentru prestatiile mai sterse din ultima perioada, dar scuzat de Olaroiu prin numarul mare de meciuri disputate de mijlocas in acest sezon. Decarul Stelei ar putea fi odihnit astfel in fata divizionarei secunde, la fel ca Petre Marin sau ca Banel Nicolita.

TRANSFERURI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.