Vacuta Europa, ""finuta"" ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, este pentru al doilea an consecutiv vedeta expozitiei internationale de echipamente si produse agricole IndAgra. Europa, nascuta anul trecut in prima zi a expozitiei si botezata de
Vacuta Europa, ""finuta"" ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, este pentru al doilea an consecutiv vedeta expozitiei internationale de echipamente si produse agricole IndAgra. Europa, nascuta anul trecut in prima zi a expozitiei si botezata de Flutur, a fost instalata la loc de cinste, intr-o boxa aflata in fata corturilor ce adapostesc celelalte animale.


Desi cunoscatorii au criticat-o ca da cam putin lapte, Europa a fost ieri rasfatata aparatelor de fotografiat. Iar astazi va avea o zi si mai emotionanta: nasul Flutur trebuie sa vina sa-i taie motul. Si editia de anul acesta a IndAgra a debutat cu o nastere: un berbecut. ""Astept sa vina ministrul sa-i dam un nume. Cred ca o sa-i spunem Fluturas"", ne-a declarat Victor Arapasu, proprietarul mielului de-o zi. El a adus-o special pe mama-oaie la IndAgra, pentru ca stia ca o sa fete. ""Este un miel din rasa Karakul, crescut pentru pielicele, pentru haine si caciuli. Astia se taie la doua-trei zile de la nastere. Dar pe Fluturas il pastrez. O sa aiba si nume, si renume"", a adaugat el. Editia 2006 a IndAgra are loc la Romexpo si este deschisa pana la 12 noiembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.