Mircea Rednic, antrenorul "cainilor rosii", a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii lui Dinamo ar trebui sa fie premiati, si nu amendati, dupa infrangerea de la Cluj, scor 1-2 cu CFR in etapa a 14-a din Liga I. "Eu trebuie sa fiu sa
Mircea Rednic, antrenorul "cainilor rosii", a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca jucatorii lui Dinamo ar trebui sa fie premiati, si nu amendati, dupa infrangerea de la Cluj, scor 1-2 cu CFR in etapa a 14-a din Liga I. "Eu trebuie sa fiu sanctionat, nu jucatorii. Mi-am dat seama ca am gresit la alcatuirea echipei, la tactica, la schimbari" a spus Rednic. Acesta este convins ca poate obtine o performanta mai mare cu Dinamo decat cele 13 victorii consecutive in campionat. "Am obtinut o performanta prin cele 13 victorii, pe care dorim sa o depasim. Va pot spune insa ca nu e vorba de nici o cadere a lui Dinamo. Din 22 de partide oficiale in acest sezon, am castigat 20, am facut un egal si am pierdut un meci. Eu nu pot decat sa-i felicit pe jucatori dupa o astfel de performanta. Si va rog sa nu comparati performantele Stelei si a lui Dinamo de dinainte de Revolutie cu ceea ce vrem noi acum. Atunci era altceva. Spuma fotbalului romanesc era la Steaua si Dinamo, cei mai buni jucatori erau acolo. Erau cluburi puternice, cu ministere puternice", a spus Rednic.
A incurcat borcanele!
Rednic a incurcat numele actualei sale echipe, Dinamo, cu Rapid, grupare cu care a obtinut cele mai multe performante din cariera de antrenor, in cadrul conferintei de presa sustinute la baza sportiva de la Saftica. "Acum imi dau seama cat de iubita este Rapid in tara, ce mare eveniment s-a petrecut. Inseamna ca suntem echipa mare daca toata lumea isi doreste sa pierdem, iar Clujul considera o mare performanta ca ne-a invins", a spus Rednic dupa primul meci pierdut in actuala editie de campionat, scor 1-2, in deplasare, cu CFR Cluj, in etapa a 15-a a Ligii I. Rednic a antrenat Rapid in perioada 2001-2003, cand a obtinut cele mai multe performante din cariera de antrenor, castigand un titlu de campioana, o Cupa a Romaniei si doua Supercupe.
Cauta jucatori in Slovacia
Antrenorul lui Dinamo a mai declarat ca a asistat, pe 4 noiembrie, la derby-ul campionatului Slovaciei, Zilina - FK Kosice, scor 3-0, pentru a urmari niste jucatori. "Am fost la Zilina, la derby-ul Slovaciei, dar nu ca sa vad atacanti. Eu nu caut atacanti. Cand e vorba de jucatori pe care ii luam, trebuie sa-i vad jucand. Nu-i mai iau dupa auzite sau dupa casete, pentru ca stiu eu cum se fac casetele. Dinamo trebuie sa se intareasca in iarna daca vrem sa batem recordul de 13 victorii", a afirmat Rednic. Acesta a precizat ca este co-proprietarul atacantului Viorel Frunza, de la FC Vaslui. "Daca voiam atacanti care dau goluri, il puteam lua pe Frunza, care a dat sapte goluri. Sunt co-proprietarul lui impreuna cu Adrian Porumboiu, dar nu toata lumea cauta atacanti. Nu cred ca Porumboiu n-ar fi de acord sa-l transfere la Dinamo, dar eu n-am zis niciodata nimic", a precizat Rednic, dupa ce directorul executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a spus ca gruparea alb-rosie va aduce doi atacanti la iarna. "Puriul" a mai adaugat ca isi doreste ca patru-cinci jucatori de la Dinamo sa faca parte din lotul Nationalei pentru meciul amical Spania - Romania, care se va disputa pe 15 noiembrie, pe Stadionul "Ramon de Carranza" din Cadiz, incepand cu ora 23. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.