Florin Prunea a fost acuzat de impresarul Marcel Popescu de influentarea deciziilor luate in Comisiile FRF care au judecat cererile de a deveni jucatori liberi ale fotbalistilor John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade. Cei doi l-au acuzat si ei dur
Florin Prunea a fost acuzat de impresarul Marcel Popescu de influentarea deciziilor luate in Comisiile FRF care au judecat cererile de a deveni jucatori liberi ale fotbalistilor John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade. Cei doi l-au acuzat si ei dur pe fostul lor coechipier, in prezent director de relatii internationale la federatie, ca s-a razbunat pe ei pentru ca acum doi ani au refuzat sa se alature AFAN, sindicatul fotbalistilor in conducerea caruia se afla Prunea. Fostul international neaga toate acuzatiile si sustine ca nici nu este la curent cu dosarul in care, in ultima instanta, s-a implicat inclusiv Mircea Sandu, iritat de deciziile contradictorii ale comisiei.
Srhoj si Abiodun va acuza ca va razbunati pe ei pentru ca nu au vrut sa intre in AFAN.
Nu are nici o legatura, eu am demisionat din sindicat acum un an, cand am venit la federatie. Nici nu m-am suparat pe ei atunci cand m-au refuzat, era dreptul lor la alegere. In plus, chiar daca m-as fi suparat atunci, nu sunt de felul meu razbunator, sa-i tin minte si sa-i ard acum. Mai mult, eu sunt la relatii internationale, nu am nici o legatura cu comisiile care au judecat cazul lor si nici macar nu am vazut dosarul.
Avocatul celor doi ameninta ca va da FRF in judecata si va cere despagubiri pentru ca lui Srhoj si Abiodun li s-ar fi luat dreptul la munca in cele patru luni de judecata.
Este dreptul lor sa ne dea in judecata, ce sa facem, ne vom apara, vom vedea la departamentul juridic ce este de facut. Sunt de acord cu ei ca este inadmisibil sa stea patru luni fara sa joace, dar, repet, eu nu am nici o vina, nu am influentat in nici un fel aceasta speta, pe care nici nu o cunosc. Eu stiu ca exista o hotarare definitiva a federatiei, care spune ca sunt jucatorii lui FC National, si atat.
Cum a fost la seminarul "Fotbalul ca afacere", facut de FRF pentru cluburi?
Subtire, nu au venit oamenii din tara. E treaba lor, ei au de pierdut, pentru ca in majoritatea cluburilor din Romania notiunea de marketing nu este nici macar cunoscuta. Din pacate, la noi presedintii nu stiu decat sa se duca cu cersitul la patron, sa mai scoata ala niste bani, nu se gandesc cum ar putea ei sa mai atraga niste venituri la club. Noi vom organiza in continuare astfel de seminarii, cine vrea sa vina, bine, cine nu, treaba lui!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.