Critic de teatru si eseist
Varsta: 63 de ani Festivalul National de Teatru il are astazi ca protagonist pe George Banu in tripla calitate: teoretician, autor de text si interpret. Criticul de teatru stabilit la Paris va sustine, de la ora
Critic de teatru si eseist
Varsta: 63 de ani Festivalul National de Teatru il are astazi ca protagonist pe George Banu in tripla calitate: teoretician, autor de text si interpret. Criticul de teatru stabilit la Paris va sustine, de la ora 11:00, o conferinta la Teatrul ACT, pe tema ""Moartea copilului si Uciderea copilului, doua motive la rascruce de secole"". Dupa-amiaza, la Teatrul Odeon, va avea loc spectacolul ""Uitarea"" (""La€™Oubli""), realizat la Teatrul National din Cluj de regizorul Mihai Maniutiu, dupa volumul cu acelasi titlu, de George Banu. Avandu-i alaturi pe oamenii cu care colaboreaza de mult timp, dar mai ales pe autorul textului, devenit pentru prima data interpret, Mihai Maniutiu a creat un spectacol ce ""sta sub semnul prieteniei si iubirii"". Pentru participarea la FNT in tripla ipostaza, Jurnalul National il declara pe George Banu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.