Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau si viceprimarul Nicolae Dicu, acuzati de fapte de coruptie, vor fi cercetati, in continuare, in stare de arest. Tribunalul Alba a dispus mentinerea arestarii preventive in cazul celor doi, avocatul C
Primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau si viceprimarul Nicolae Dicu, acuzati de fapte de coruptie, vor fi cercetati, in continuare, in stare de arest. Tribunalul Alba a dispus mentinerea arestarii preventive in cazul celor doi, avocatul Cristian Sarbu declarand ca cei doi vor face recurs impotriva acestei decizii. Gutau si Dicu au fost adusi, luni, la proces de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Aiud, unde au fost transferati imediat dupa stramutarea cazului la Alba. Avocatii acestora au invocat lipsa de probe din acest dosar sau probe neconcludente, dar si netemeinicia masurii arestarii preventive, sustinand ca acestia nu reprezinta un pericol pentru societate, ci, din contra, sunt doua persoane cunoscute si respectate in Ramnicu Valcea. Avocatii celor doi au spus, citati de Mediafax, ca dosarul clientilor lor este o "facatura" si nu contine probele necesare mentinerii acestora in stare de arest preventiv. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.