ZIUA a publicat sambata trecuta, dreptul la replica al lui Dorin Iacob. Din documentele pe care le prezentam in facsimil se poate observa ca acesta ne-a mintit. Randurile lui au avut mai mult scopul de a-l dezinculpa pe presedintele Traian Basescu
ZIUA a publicat sambata trecuta, dreptul la replica al lui Dorin Iacob. Din documentele pe care le prezentam in facsimil se poate observa ca acesta ne-a mintit. Randurile lui au avut mai mult scopul de a-l dezinculpa pe presedintele Traian Basescu decat propria persoana. Iacob a contestat vehement legaturile sale cu fostul presedinte al PD si fost primar al Capitalei, pentru a nu atrage asupra sa - inca o data - mania acestuia. Manie care, ce-i drept, ar putea determina organele abilitate ale statului sa-si faca datoria, luminand cazul furtului din avutul public a 63 de spatii comerciale prin fals, uz de fals si inselaciune. Deci, Iacob era adminnistratorul societatii cand Basescu a facut cadou spatiile comerciale Filierei CONCORDIA.
La data de 24.04.2001, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor SC CONCORDIA Alimentara 4 SA il alegea prin vot secret pe Dorin Iacob ca unul dintre cei cinci administratori .
La data de 4.05.2001, Dorin Iacob declara in fata notarului Aurora Braila Ciuhan ca "indeplineste conditiile legale prevazute de legislatia in vigoare, pentru detinerea si exercitarea calitatii de administrator al SC CONCORDIA SA
La data de 3.07.2001, Consiliul Municipiului Bucuresti, prin semnatura primarului general Traian Basescu, acorda SC CONCORDIA Alimentara 4 SA suprafata de teren de 5859,66 mp, pe care sunt amplasate cele 63 de spatii comerciale care au apartinut statului si au ajuns gratuit pe mana clanului lui Liviu Tudor. In baza acestui document, ID REAL ESTATE a reusit sa intabuleze magazinele in mod ilegal, fara a avea pana la aceasta data vreun titlu de proprietate valabil.
La data de 27.07.2004, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor CONCORDIA A4 SA ii revoca din functie pe cei cinci membri ai Consiliului de Administratie, printre care si pe Dorin Iacob.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.