Pandurii Targu-Jiu a furnizat ieri marea surpriza a optimilor de finala, invingand liderul detasat al Ligii 1, Dinamo, cu 1-0, dupa prelungiri, intr-un meci gazduit de Stadionul ""Lia Manoliu"" din Bucuresti. Eroul echipei gorjene a fost mijlo

Pandurii Targu-Jiu a furnizat ieri marea surpriza a optimilor de finala, invingand liderul detasat al Ligii 1, Dinamo, cu 1-0, dupa prelungiri, intr-un meci gazduit de Stadionul ""Lia Manoliu"" din Bucuresti.

Eroul echipei gorjene a fost mijlocasul ofensiv Ilie Iordache. Acesta fusese transferat anul trecut la Dinamo, de la Universitatea Craiova, alaturi de Mihaita Plesan, Cosmin Moti si Adnan Guso, fiind refuzat ulterior, dupa un periplu la echipa secunda. Iordache a marcat golul surprinzatoarei victorii a trupei lui Eugen Neagoe in minutul 100, dupa ce a trecut in dribling de Moti si de Mihut. Antrenorul Mircea Rednic a incercat sa utilizeze o formula asemanatoare cu cea pe care va miza si in meciul de la Bruges, din Cupa UEFA, incepand fara stoperul Moti si inchizatorul Margaritescu. In disperare de cauza, acestia au fost introdusi la inceputul reprizei secunde.

NEMULTUMIRE. Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, era extrem de nervos la finalul meciului. ""M-a deranjat atitudinea unor jucatori si mi-am dat seama ca rezervele nu se ridica la nivelul titularilor. Pe unii dintre ei ii voi trimite la Dinamo II, acolo unde vor ramane mult timp. O parte din fotbalistii mei nu mai evolueaza ca inainte, deoarece au auzit ca vor veni multi fotbalisti si se intreaba daca nu cumva locurile lor vor fi luate de acestia"", a spus Rednic. Referitor la criticile aduse de fostul actionar Gigi Netoiu, tehnicianul ""cainilor"" a declarat: ""Au inceput sa apara tot felul de specialisti care isi dau cu parerea. Atunci cand castigam meci de meci, nici macar nu veneau la stadion de rusine"". Unul dintre actionari, Vasile Turcu, si-a exprimat si el nemultumirea: ""Este inadmisibil ceea ce s-a intamplat. Jucatorii vor suporta consecintele!"".

Otelul si Poli Iasi s-au calificat in ""sferturi"", dupa ce au trecut de Unirea Urziceni si, respectiv, Farul Constanta. Iesenii s-au impus, desi au evoluat mai bine de o ora in inferioritate numerica, dupa ce bosniacul Mitrovici a fost eliminat in minutul 26.

Gigi Netoiu: ""Au inceput sa explodeze transferurile bomba!""

La finalul meciului Pandurii - Dinamo, scor 1-0, fostul actionar Gigi Netoiu (foto) a ironizat conducerea dinamovista: ""Au inceput sa explodeze bombele! Se bateau cu pumnii in piept ca au realizat transferuri bomba. Singurul transfer adevarat a fost cel al lui Ganea"".

SI TIMISOARA AVANSEAZA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.