Actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes s-ar putea casatori intr-un castel medieval de langa Roma. "Il Messaggero" informeaza ca starul din "Misiune: Imposibila" si Katie Holmes se vor casatori la castelul Odescalchi, pe malul lacului Bracciano,
Actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes s-ar putea casatori intr-un castel medieval de langa Roma. "Il Messaggero" informeaza ca starul din "Misiune: Imposibila" si Katie Holmes se vor casatori la castelul Odescalchi, pe malul lacului Bracciano, langa Roma. Totusi, o angajata de la castelul care in trecut a gazduit suverani pontifi si regi a declarat agentiei Reuters ca stirea nu este adevarata. Publicatia italiana informeaza ca pe 16 noiembrie va avea loc o petrecere de incalzire pentru celebritati, urmata de o ceremonie catolica pe data de 17 si o alta ceremonie in ritul scientologic pe 18 noiembrie. Cruise si Holmes au confirmat in luna octombrie ca se vor casatori pe 18 noiembrie, in Italia, si ca rochia de mireasa va fi creata de celebrul creator de moda italian Giorgio Armani. Pe lista posibilelor locuri unde ar putea avea loc nunta, publicatiile italiene au mai mentionat Garda si Como.
Cruise, in varsta de 44 de ani, si Holmes, in varsta de 27 de ani, au anuntat logodna in iunie 2005, la mai putin de trei luni de cand s-au afisat impreuna in Italia. Fiica lor, Suri, s-a nascut pe 18 aprilie, in Statele Unite, iar in ziua nuntii va implini 7 luni. (D.V.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.