Cel mai longeviv grup rock din istorie este in mijlocul unei serii de concerte in America de Nord. Se poate spune ca e cel mai ghinionist turneu, pentru ca niciodata Mick Jagger & Co nu au avut atatea probleme. In ultimii 10-15 ani s-a inta

Cel mai longeviv grup rock din istorie este in mijlocul unei serii de concerte in America de Nord. Se poate spune ca e cel mai ghinionist turneu, pentru ca niciodata Mick Jagger & Co nu au avut atatea probleme.

In ultimii 10-15 ani s-a intamplat de doua ori ca Mick Jagger sa amane un concert (maximum doua) cand a avut probleme cu vocea. Dupa (aproape) douazeci de concerte din Europa, amanate in aceasta vara din cauza lui Keith Richards (cazut din cocotier), nici toamna nu a fost blanda cu Stones. La inceput a fost laringita lui Jagger, care a dus la trei concerte amanate, unul anulat (in Hawaii) si o actiune in justitie. O americanca ii cere lui Jagger despagubiri de 20 de milioane de dolari pe motiv ca si-a luat trei zile de concediu pentru a-si vedea idolii (impreuna cu familia) la cateva sute de kilometri, unde a rezervat o camera la hotel, bilete de avion etc., afland ulterior ca show-ul a fost amanat cu 20 de zile.

TATAL SI FRATELE. In zilele de pauza, Mick si-a ""reparat"" vocea, a inceput sa cante din nou, dar a fost instiintat de la Londra ca tatal sau (Joe Jagger, 93 de ani) a alunecat, a cazut si-a rupt doua coaste si a fost internat in spital. Dupa concertul de la New York, boss-ul de la Atlantic Records, Ahmet Ertegun (83 de ani), a vrut sa-i felicite pe muzicienii britanici, s-a dus in culise, unde s-a impiedicat de un cablu, a cazut lovindu-se rau la cap si a intrat in coma. Transportat urgent la spital, Ertegun a iesit din coma si este intr-o stare ""stabila"". In acelasi timp, chitaristul Ronnie Wood traieste o drama: fratele sau mai mare Art (69 de ani) a murit de cancer. Dar indiferent de cele intamplate, Rolling Stones trebuie sa cante in continuare, la 8 noiembrie - Phoenix, Cardinal Stadium, 11 - Las Vegas, MGM Grand Arena, 14 - Boise, Idaho Center, 17 - Atlantic City, Boardwalk Arena, 22 - Los Angeles, Dodger Stadium, 25 - Vancouver (Canada), BC Place.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.