Dupa ce au fost tinuti in sah in campionat, 1-1 chiar in Giulesti, detinatorii trofeului vor sa-si ia revansa in fata oltenilor. Meciul de azi de la Ploiesti va incepe la ora 20:45 si va fi transmis in direct de Antena 1. Rapid tocmai a realizat

Dupa ce au fost tinuti in sah in campionat, 1-1 chiar in Giulesti, detinatorii trofeului vor sa-si ia revansa in fata oltenilor. Meciul de azi de la Ploiesti va incepe la ora 20:45 si va fi transmis in direct de Antena 1.

Rapid tocmai a realizat scorul campionatului, 7-0 cu Otelul, la Galati, iar Universitatea a ajuns la sase partide consecutive fara infrangere. Doua echipe pe val, care nu concep sa nu-si continue trendul ascendent.

VIGILENTI. Jucatorii lui Razvan Lucescu nu au uitat cate batai de cap le-au dat juvetii in confruntarea din campionat. ""Atunci am avut un meci dificil. Daca ii vom bate acum cu 1-0, vom fi fericiti, scorul oricum conteaza prea putin"", a spus Perja. Mazilu i-a raspuns patronului Stiintei, Adrian Mititelu, care a afirmat ca spera ca Rapid sa-si fi epuizat golurile in meciul cu Otelul: ""Nu mi-am terminat toate golurile, am pastrat cateva si pentru partida cu Craiova"". Golgeterul sezonului trecut i-a dat apoi o replica ironica lui George Copos: ""Sper sa repetam cat mai des accidentul de la Galati"".

INCREZATORI. Oltenii sunt, la randul lor, optimisti. ""Rapidistii vin dupa un meci mare facut la Galati, insa si noi suntem in forma, iar sansele sunt egale"", este de parere Gabriel Velcovici. Totusi, mijlocasul Craiovei a recunoscut ca nu si-a dorit sa-i aiba adversari pe giulesteni in optimile competitiei: ""Pacat ca acest joc are loc acum, pentru ca este vorba despre o disputa care ar fi trebuit sa aiba loc in ultimul act"". ""Noi ne aparam bine si declansam contraatacuri periculoase, iar faptul ca jucam cu o echipa de top ne da ocazia sa ne demonstram valoarea"", a spus Joshua Rose, unul dintre atacantii australieni al Universitatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.