Una din cele mai importante iesiri din Capitala pana acum doi-trei ani tinde sa capete un rol secundar si nu din motive foarte justificate practic. Ci din considerente politice: primarul Ontanu sa-si mai puna pofta in cui de fonduri electorale pentru

Una din cele mai importante iesiri din Capitala pana acum doi-trei ani tinde sa capete un rol secundar si nu din motive foarte justificate practic. Ci din considerente politice: primarul Ontanu sa-si mai puna pofta in cui de fonduri electorale pentru infrastructura.

Trei barbati intr-o masina plecam intr-o zi lucratoare si insorita pentru a reface vechiul traseu spre mare, mai bine zis spre iesirea catre litoral, asa cum era ea odata. Constanta nu s-a mutat de pe harta, dar avem acum autostrada (in lucru), iar traseul pe care ni l-am propus, trebuie sa recunoastem, a devenit o supapa de preluare a traficului spre soseaua de centura, dar si o buna cale de urmat spre Urziceni, Calarasi sau doar pana la Fundulea (si invers).

Mai intai sa hotaram traseul exact de urmat. Plecarea de langa Universitate, de la km 0 al Capitalei romanesti. Bulevardul Carol I, Pache Protopopescu, Soseaua Iancului, Soseaua Pantelimon, pana la capat. 11 kilometri. Un traseu care la o ora nefericita sau intr-o zi mai aglomerata decat restul l-am face in mai mult de 70 de minute, la fel ca oricare alt contribuabil, fara opriri pentru documentare. Imi vine sa ma plesnesc peste frunte amintindu-mi de cate ori mi-as fi dorit un coleg fotoreporter cu mine, prin aceste intersectii prin care acum treceam in scop profesional, si cum crezusem eu ca nimeni nu ar fi interesat de aventurile unui tanar sofer printre valurile de bitum ale Bucurestiului. Dar sa pornim din loc!

CAPUL LUa€™ 14. Ultimele investitii in infrastructura dateaza de la inaugurarea hypermarketului


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.