Regizor
Varsta: 63 de ani Spectacol ""Purificare"", de Sarah Kane a fost invitat la editia a XVI-a a Festivalului National de Teatru de la Bucuresti. Acest spectacol pus in scena de Andrei Serban la Nationalul clujean are programate astazi
Regizor
Varsta: 63 de ani Spectacol ""Purificare"", de Sarah Kane a fost invitat la editia a XVI-a a Festivalului National de Teatru de la Bucuresti. Acest spectacol pus in scena de Andrei Serban la Nationalul clujean are programate astazi doua reprezentatii la TNB. ""Sarah Kane e o scriitoare controversata si am ales «Purificare» pentru ca e singura ei piesa cu un final luminos"", a explicat Andrei Serban. ""Piesa a durat la lectura 25 de minute, iar in spectacol se prelungeste la peste doua ore, deoarece cuvintele sunt pline de esenta, se cer extinse in actiuni fizice, explorate in detaliu, fara graba"", a mai adaugat regizorul. Pentru participarea sa la FNT cu un spectacol invitat, Jurnalul National il declara pe Andrei Serban ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.