Scriitoare
Varsta: 28 de ani Romania e reprezentata in acest an la Festivalul International de Literatura Ars Litera, de la Bratislava, de Anca Maria Mosora, cu romanul sau de debut, ""Arhanghelii nu mor"", Editura Humanitas, 2005. Parte im
Scriitoare
Varsta: 28 de ani Romania e reprezentata in acest an la Festivalul International de Literatura Ars Litera, de la Bratislava, de Anca Maria Mosora, cu romanul sau de debut, ""Arhanghelii nu mor"", Editura Humanitas, 2005. Parte importanta a festivalului, proiectul Portile Literare Europene isi propune promovarea tinerilor scriitori din Europa Centrala si de Est, sustinand financiar in fiecare an publicarea in patru limbi: engleza, italiana, germana si ceha/slovaca, a uneia dintre lucrarile prezentate. Anca Maria Mosora este o autoare foarte tanara, care scrie insa extrem de matur. Romanul ""Arhanghelii nu mor"" a fost premiat in 2006 cu premiul pentru debut al revistei Cuvantul. Pentru participarea la acest festival, avand astfel sansa de a i se traduce romanul de debut in patru limbi, Jurnalul National o declara pe Anca Maria Mosora ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.