Dupa esecul de la Cluj, primul din acest sezon, ""cainii"" vor intalni astazi, in ""optimile"" Cupei Romaniei - Timisoreana, revelatia Ligii 1, Pandurii Tg. Jiu. ""Vrem sa demonstram ca esecul de la Cluj a fost doar un accident"", a declarat Mircea

Dupa esecul de la Cluj, primul din acest sezon, ""cainii"" vor intalni astazi, in ""optimile"" Cupei Romaniei - Timisoreana, revelatia Ligii 1, Pandurii Tg. Jiu. ""Vrem sa demonstram ca esecul de la Cluj a fost doar un accident"", a declarat Mircea Rednic.

ILARITATE. Referindu-se la partida cu CFR Cluj, antrenorul dinamovist a confundat Dinamo cu rivala Rapid, starnind zambete. ""Acum imi dau seama cat de iubita este Rapid in tara. Inseamna ca suntem o echipa mare, daca toata lumea isi doreste sa pierdem, iar Clujul considera ca a realizat o mare performanta ca ne-a invins"", a declarat antrenorul dinamovist. Acesta s-a referit si la seria de 13 victorii consecutive din campionat: ""Nu a mai reusit nimeni o asemenea performanta dupa Revolutie. Nu se poate compara cu seriile reusite in anii a€™80 de Dinamo si de Steaua, nivelul campionatului era mai scazut atunci"". Conducerea ros-albilor intentioneaza sa amendeze jucatorii dupa esecul de la Cluj, insa Rednic nu este de acord. ""Am mai spus, principala vina o port eu. Daca oficialii vor sa dea sanctiuni, atunci sa-mi dea mie. Eu propun ca jucatorii sa fie chiar premiati pentru rezultatele de pana acum. Din 22 de meciuri oficiale am castigat 20, am terminat la egalitate unul si am suferit o infrangere"", a spus tehnicianul ""cainilor"".

IN SLOVACIA. Sambata trecuta, ""Puriul"" a fost in Slovacia, unde a urmarit partida Zilina - Kosice, scor 3-0, din campionatul Slovaciei. Cu aceasta ocazie, Rednic l-a contrazis pe directorul executiv, Cristi Borcea, negand ca isi mai doreste atacanti la echipa: ""M-am saturat sa iau jucatori de pe internet sau de pe casete. Am fost sa vad cativa fotbalisti, dar nu atacanti. Este posibil sa transferam pe cineva din Slovacia, dar din iarna"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.