Actrita britanica Helen Mirren a fost votata cea mai sexy femeie in varsta intr-un top realizat in Marea Britanie, surclasand frumuseti celebre precum Sofia Loren sau Susan Sarandon, informeaza thisislondon. co.uk, citat de Mediafax. Helen Mirren, in
Actrita britanica Helen Mirren a fost votata cea mai sexy femeie in varsta intr-un top realizat in Marea Britanie, surclasand frumuseti celebre precum Sofia Loren sau Susan Sarandon, informeaza thisislondon. co.uk, citat de Mediafax. Helen Mirren, in varsta de 61 de ani, starul din "Ultimul martor", poate fi vazuta in cel mai recent film al sau "The Queen", lansat de curand pe marile ecrane. In ciuda varstei, actrita mai face inca furori pe covorul rosu.
Mirren a recunoscut ca a inceput sa se imbrace mai stralucitor de cand a filmat pentru "The Queen": "Dupa ce am jucat rolul reginei sunt disperata sa nu arat ca regina". "Vreau ca toata lumea sa se uite la mine si apoi sa spuna <<Cum a putut interpreta rolul reginei? Nu arata deloc ca ea>>. Fac eforturi mari", a adaugat actrita. Mirren este urmata in acest top de starul hollywoodian Goldie Hawn, in varsta de 61 de ani. Pe locul al treilea s-a situat actrita britanica Charlotte Rampling, in varsta de 61 de ani, urmata de americanca Susan Sarandon, in varsta de 60 de ani si Honor Blackman, in varsta de 79 de ani. Joanna Lumley, in varsta de 60 de ani, s-a plasat pe locul al saselea, fiind urmata de Vanessa Redgrave, 69 de ani, si Lauren Hutton, 63 de ani.
Sophia Loren, starul cinematografului italian, se afla pe pozitia a noua, aratand fabulos pentru cei 72 de ani ai sai. Actrita a facut valva in urma cu cateva luni, dupa ce a acceptat sa pozeze aproape goala pentru calendarul Pirelli. Pe locul al zecelea s-a situat solista trupei Blondie, Debbie Harry, in varsta de 61 de ani.
Topul a fost realizat de Lakeside Shopping Centre din Essex, in urma voturilor primite de la 1000 de persoane. Purtatorul de cuvant al Lakeside, Clare Lamont, a declarat: "Sondajul arata ca varsta de 60 de ani a devenit noua varsta de 40 de ani. Toate aceste doamne sunt in plina forma si fabuloase, cu o frumusete matura pe care majoritatea femeilor care au jumatate din varsta lor nu o pot imita". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.