In prima repriza a partidei de ieri de la Petrosani, dintre Jiul si Univ. Craiova, scor 1-2, a avut loc o altercatie intre oficialii echipei gazda si jurnalistii veniti de la Craiova pentru acest meci. Acestia din urma incurajau echipa oaspete, fapt
In prima repriza a partidei de ieri de la Petrosani, dintre Jiul si Univ. Craiova, scor 1-2, a avut loc o altercatie intre oficialii echipei gazda si jurnalistii veniti de la Craiova pentru acest meci. Acestia din urma incurajau echipa oaspete, fapt ce i-a deranjat pe oficialii din Petrosani, care le-au reprosat acest lucru si au solicitat interventia jandarmilor pentru a-i evacua din stadion pe reprezentantii mass-media. Dupa aproximativ cinci minute, conflictul a fost aplanat. Oltenii au avut in tribune si 200 de suporteri, insa acestia n-au provocat incidente. Legate de meci, Craiova a condus cu 2-0, dupa reusitele lui Velcovici (sut pe langa C. Multescu de la 14 metri) si L. Parvu (lob de la 12 metri), iar Jiul a redus din diferenta prin Drida (cu capul, din cativa metri). La final, patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a spus ca "Universitatea va ajunge sa se bata pentru cupele europene in acest sezon", in timp ce finantatorul "minerilor", Alin Simota, a anuntat masuri drastice pentru antrenori si jucatori. "Vom ajunge in liga secunda daca nu vom schimba ceva", a spus Simota, completat de antrenorul Marin Tudorache: "Sansele de a ne salva de la retrogradare se imputineaza de la o etapa la alta". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.