Multe vedete, inainte de-a deveni celebre, au facut foamea. Unele dintre ele o mai fac si acum.

Doi dintre machomenii show-baz-ului romanesc au pus banul la ciorap, dar au strans cureaua. La propriu. ""Am aterizat la Paris. Ma astepta un sofer cu un Mercedes negru. Nu pot explica nimanui cum m-am simtit eu, un posesor de Trabant, intr-o limuzina si sa ma plimbe soferul prin Paris. Pentru astfel de momente chiar ca merita sa traiesti!""

Aceste cuvinte nu-i apartin unui simplu cetatean. I s-a intamplat chiar lui Irinel Columbeanu. Evident, cand era tanar! Si acesta este doar un pasaj povestit de Iri in cartea despre viata lui. ""Regele prizelor"" (cum i se spunea pe-atunci) urma un curs de calculatoare la un Institut de Cercetare pentru cresterea ovinelor.

MAI MULTE HAINE. Dar sa vedeti cum isi strangea banii unul dintre miliardarii Romaniei: ""Cand se apropia ora pauzei de masa ma invarteam pe langa francezi si de fiecare data se gasea unul care sa ma invite la masa. Pentru ei, pretul unui pranz cu meniu fix era ridicol de mic. Dar pentru mine conta. Ba ma duceam si dupa ei la bistro cu cate o foaie in mana ca sa intreb cate
cevaa€¦ si ma opreau la masa. Decat sa fi cheltuit banii pe mancare, mai bine strangeam banii si imi luam mai multe haine"". Daca tacea, filosof ramanea! Mai precis, un gentleman. Dar cu asta si-a dat cu firma-n cap! Toata bogatia sa e o simpla spoiala. Si uite-asa s-a mai daramat un mit! Caci Iri mai povesteste cum umbla cu branza-n punga prin metroul din Paris. O lua din laborator si zicea
ca-i pentru ""studiu"". Dar o ""proba"" pe propriul stomac!

INTRE PRIETENI. Iata ce
avea in cap si bunul sau prieten Dan Chisu: ""Sa ma car cu orice pret din Romania"". Si-a plecat in Franta,
unde a nimerit intr-un hotel ieftin. ""Camera era oribila. O mocheta murdara, candva visinie, plina de pete solide ce parca isi schimbau si structura si care nu primea umbra mobilierului ori din cauza murdariei ,ori din cauza becului prea slab ..."", povesteste parintele Dakino in cartea sa ""Singur sub dus"". Pe Chisu insa il putem ""suspecta"" ca le-a mai inflorit, fiindca a declarat ca volumul sau nu e o autobiografie, ci are si o buna parte de fictiune. ""Fictiunea"" insa le include pe toate fostele lui iubite. Cert este ca l-a intalnit pe Columbeanu la Paris si i-a dat cateva beri pe cand Iri nu era decat un ""baiat amarat"", care prefera sa fie ""smecherul satului"", cu haine de firma, dar cu burta goala.