Fanii automobilismului din Romania au avut ocazia, ieri, in premiera, sa asiste la o demonstratie spectaculoasa a unor bolizi de peste un milion de euro, cursa derulata in apropierea Palatului Parlamentului fiind, de fapt, un prolog la etapa de anul
Fanii automobilismului din Romania au avut ocazia, ieri, in premiera, sa asiste la o demonstratie spectaculoasa a unor bolizi de peste un milion de euro, cursa derulata in apropierea Palatului Parlamentului fiind, de fapt, un prolog la etapa de anul viitor, din cadrul campionatului international Formula 3 GT, care va fi organizata in aceeasi locatie. De altfel, asistenta numeroasa a avut ocazia sa vada pe viu cateva din cele mai scumpe masini din lume, pe pista de 2000 de metri ruland mai multe marci celebre, in frunte cu Lamborghini, Ferrari, Mercedes si Porche. Cele 18 masini prezente la Bucuresti pot rula cu pana la 340 km/h, dar din cauza lungimii pistei, organizatorii au fost nevoiti sa limiteze viteza, situatie care nu prea i-a incantat pe cei 15.000 de fani. In cele din urma, parada s-a terminat destul de rapid, si asta pentru ca asistenta a fost mai interesata de a intra la standuri si a atinge masinile sau a sta de vorba cu pilotii. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.