Rapid a reusit ieri, la Galati, scorul campionatului, 7-0 cu Otelul la capatul unei meci de cosmar pentru gazde. Rapid a deschis scorul in minutul 37, prin Zicu, care a primit o centrare de pe partea stanga, a preluat, a driblat un fundas galatean si
Rapid a reusit ieri, la Galati, scorul campionatului, 7-0 cu Otelul la capatul unei meci de cosmar pentru gazde. Rapid a deschis scorul in minutul 37, prin Zicu, care a primit o centrare de pe partea stanga, a preluat, a driblat un fundas galatean si a marcat din 7-8 metri.
Grigore a marit diferenta de pe tabela de marcaj in minutul 39, dupa o centrare de la Badoi, iar Mazilu a dus scorul la 3-0, in minutul 45+1, dupa ce a scapat singur cu Vatca si a marcat cu un sut din interiorul careului. Mazilu a reusit "dubla" in minutul 57, dupa centrarea lui Buga de pe partea dreapta. Rapid a dus scorul la 5-0 in minutul 59, dupa ce Badoi a marcat din lovitura libera de la aproximativ 22 de metri, iar in minutul 74 scorul a devenit de 6-0 pentru Rapid, dupa ce Buga a ramas singur cu portarul Vatca si a marcat de la 12 metri. Zicu a stabilit scorul final in minutul 77, cand a marcat cu capul din sase metri, dupa o centrare de pe partea dreapa a lui Badoi. Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a afirmat ca este foarte multumit de jocul echipei sale, dar ca diferenta de pe tabela de marcaj este prea mare: "A fost un accident pentru Otelul, care este o echipa foarte buna. Diferenta de scor mi se pare exagerata. Sunt foarte multumit de jocul lui Mazilu, care incepe sa demonstreze ca este adevaratul varf al Nationalei". Lucescu a mai adaugat ca il felicita pe Romeo Surdu, care este si finul sau, pentru cele doua goluri marcate in partida CFR Cluj - Dinamo, scor 2-1, dar a transmis si o sageata catre George Copos, care a lipsit de la Galati: "Ramane ca Rapid sa primeasca mai multa atentie din partea conducatorilor". De partea cealalta, Petre Grigoras, tehnicianul Otelului, a declarat ca se gandeste sa plece de la Galati pentru a produce un soc la echipa. "Ma gandesc serios daca voi pleca sau nu. Pana luni ma voi decide. Incerc sa produc un soc la echipa prin plecarea mea. A fost o rusine ceea ni s-a intamplat in meciul cu Rapid. Am fost spulberati! Imi pare rau doar de public, care ne-a aplaudat la finalul meciului, in ciuda rezultatului de pe tabela", a spus Grigoras. Intrebat daca decizia de a pleca i-a fost sugerata de catre conducere sau s-a simtit tradat de jucatori, Grigoras a spus: "Sub nici o forma! Nimeni din conducere nu mi-a sugerat asta. Iar de jucatori nu se poate spune ca m-au lucrat. Noi am fost mereu ca un comando, dar cand acesta s-a destramat, totul s-a dus de rapa". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.