Echipa masculina de handbal HCM Constanta n-a reusit sa bifeze o noua victorie in ultimul meci disputat in fata propriilor suporteri in grupa E din Liga Campionilor, elevii antrenorului Lucian Rasnita terminand la egalitate, scor 29-29 (14-17), intal
Echipa masculina de handbal HCM Constanta n-a reusit sa bifeze o noua victorie in ultimul meci disputat in fata propriilor suporteri in grupa E din Liga Campionilor, elevii antrenorului Lucian Rasnita terminand la egalitate, scor 29-29 (14-17), intalnirea cu incomoda grupare ceha HC Banik Karvina. La finalul partidei, antrenorul gazdelor a precizat ca ramane optimist in continuare pentru calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor. "Avem problemele noastre, dar sper sa le rezolvam pana in etapa a XIII-a a campionatului intern, cand ne dorim sa gasim o formula de joc competitiva. Inca mai speram la o calificare in optimi, dar depindem de rezultatele din ultima etapa", a spus Rasnita. In urma acestui rezultat, coroborat cu victoria echipei THW Kiel in fata celor de la Svendborg TGI Gudme, cu 34-32 (13-17), nemtii conduc detasat in clasamentul seriei, cu punctaj maxim, fiind urmati de HCM Constanta si Svendborg TGI Gudme. Ieri, la Buzau, handbalistii de la Dinamo-Baumit au castigat prima mansa din turul al treilea al Cupei Cupelor, trecand de gruparea lusitana Sporting Lisabona, cu scorul de 35-29. Tot ieri, UCM Resita a reusit sa acceada in optimile de finala ale Challenge Cup, dupa ce a depasit, cu scorul general de 85-55, formatia georgiana Tbilisi, iar CSM Medgidia a fost spulberata, cu scorul de 36-17 (19-7), in fief-ul echipei ruse Kaustik Volgograd. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.