Jurnalul National nu se opreste si loveste cu un nou concurs ""Ia-ti Loganul de Jurnalul se intoarce! Acum, Logan Break"". In fiecare zi este pus la bataie un Logan Break. Acestuia i se mai adauga si Jackpotul, premiile in bani, telefoanele mobil

Jurnalul National nu se opreste si loveste cu un nou concurs ""Ia-ti Loganul de Jurnalul se intoarce! Acum, Logan Break"".

In fiecare zi este pus la bataie un Logan Break. Acestuia i se mai adauga si Jackpotul, premiile in bani, telefoanele mobile si abonamentul redus la Jurnalul National. Razuieste talonul de luni, miercuri si vineri si compara seria de pe talon cu cele publicate zilnic in ziar. Taloanele sunt valabile pe toata perioada concursului.

Primul castigator atins de noroc la noul concurs se numeste Iancu Constantin Daniel, are 33 de ani, este din Tecuci, judetul Galati, si tocmai si-a marit veniturile de jurist cu 10 milioane. A razuit talonul din ziar si s-a imbogatit intr-un singur moment.

Concursurile Jurnalului National se declara deschise: in joc este un Logan Break pe zi. Participa si tu! Ia-ti Logan de Jurnalul. Acum, Logan Break.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.