Ion Vladoiu, antrenorul lui FC National, a declarat ieri ca echipa sa va trebui sa invete sa joace si contra arbitrajelor tendentioase si ca de acum incolo nu va mai contesta deciziile "cavalerilor fluierului". "Nu cred ca vom mai fi ingrijorati din
Ion Vladoiu, antrenorul lui FC National, a declarat ieri ca echipa sa va trebui sa invete sa joace si contra arbitrajelor tendentioase si ca de acum incolo nu va mai contesta deciziile "cavalerilor fluierului". "Nu cred ca vom mai fi ingrijorati din cauza arbitrajelor. Va trebui sa invatam sa jucam impotriva arbitrajelor tendentioase. Acest lucru este normal numai in fotbalul romanesc. Promit ca nu o sa mai fac scandal asa de mare", a spus Vladoiu, care, la finalul partidei UTA - FC National, scor 1-1, din etapa a 13-a a Ligii I, a acuzat maniera de arbitraj a brigazii conduse de Cristian Balaj. Vladoiu a mentionat ca are nevoie de Srhoj si Abiodun, pe care ii asteapta la antrenamente, iar referitor la excluderea lui Mozacu din cadrul primei echipe a precizat ca a luat aceasta decizie ca urmare a atitudinii pe care jucatorul a avut-o la antrenamente. "Deocamdata, l-am trimis in liga a treia, pentru ca nu pot sa accept modul in care s-a pregatit. Dupa meciul de la Arad am avut o discutie cu el si a inteles acest lucru in proportie de 50 la suta, dar dupa aceea a inceput tot cu ifose, fite, de parca avea doua milioane in banca si eu nu stiam sau juca la Real Madrid. Mozacu ii demobiliza pe coechipieri, iar eu nu pot sa accept ca un jucator sa faca asa ceva. Sarea la cap si avea grija sa nu atinga jucatorii adversi", a adaugat Vladoiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.