Ifefany Emeghara, fundasul nigerian al lui "Poli" Timisoara, a declarat ieri ca Agunbiade Abiodun, compatriotul sau cu care este prieten, este devastat psihic dupa ce Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a decis ca apartine lui FC National. "E trist si d
Ifefany Emeghara, fundasul nigerian al lui "Poli" Timisoara, a declarat ieri ca Agunbiade Abiodun, compatriotul sau cu care este prieten, este devastat psihic dupa ce Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a decis ca apartine lui FC National. "E trist si dezarmant ce i se intampla lui Abi. E prietenul meu si pot sa va spun ca e foarte dezamagit. E pur si simplu devastat psihic. E la pamant.
Sper sa i se rezolve problema si sa poata juca fotbal din nou. Prin aceeasi situatie trece si Srhoj", a spus Emeghara.
Fotbalistul nigerian a afirmat ca nu stie nimic oficial de un schimb cu atacantul lui Dinamo, Ionel Ganea, ca a citit in presa despre posibilitatea unui astfel de transfer, dar a refuzata sa comenteze, spunand ca vrea sa se concentreze la ceea ce are de facut la Timisoara. Intrebat despre nigerianul Peter Omoduemuke, care se afla in probe la echipa banateana, Emeghara a spus: "Inainte sa vina la Timisoara, m-a intrebat daca e o alegere buna. I-am spus ca e locul ideal pentru a juca fotbal, pentru ca ti se ofera mai multe posibilitati, iar jucatorii sunt primiti foarte bine. E locul unde te poti integra rapid si poti sa te concentrezi si sa dai totul. Chiar poti fi fericit si implinit aici". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.