NORBERT VARGA si EMILIAN au fost singurii "stranieri" care au evoluat joi seara in Cupa UEFA, echipa lor, Wisla Cracovia, fiind invinsa cu 2-1 de Nancy. Portarul ex-rapidist a fost integralist, in timp ce Varga a fost eliminat in minutul 68, pentru d
NORBERT VARGA si EMILIAN au fost singurii "stranieri" care au evoluat joi seara in Cupa UEFA, echipa lor, Wisla Cracovia, fiind invinsa cu 2-1 de Nancy. Portarul ex-rapidist a fost integralist, in timp ce Varga a fost eliminat in minutul 68, pentru doua cartonase galbene. Al treilea roman de la Wisla, HRISTU CHIACU, nu a fost retinut in lot * GABRIEL TAMAS a fost integralist pentru Celta Vigo, 1-1 acasa cu Eintracht Frankfurt. Internationalul roman a fost avertizat in minutul 83 * GEORGE OGARARU si NICOLAE MITEA nu au fost inclusi in lotul lui Ajax pentru meciul de pe teren propriu cu Austria Viena. Daca Mitea abia a revenit dupa o accidentare grava, a surprins faptul ca fundasul dreapta nu a intrat nici macar printre primii 18 jucatori. La acest meci au fost totusi romani pe teren, fiindca partida a fost arbitrata de o brigada compusa din centralul Sorin Corpodean, asistentii Adrian Vidan si Miklos Nagy si rezerva Augustus Constantin. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.