Pe langa consolarea venita din partea colegilor de echipa, a antrenorilor si a suporterilor, Nicolita a fost incurajat si de adversari dupa partida de la Madrid. Raul, capitanul "galacticilor", primul care l-a ajutat pe roman sa se ridice de pe gazon
Pe langa consolarea venita din partea colegilor de echipa, a antrenorilor si a suporterilor, Nicolita a fost incurajat si de adversari dupa partida de la Madrid. Raul, capitanul "galacticilor", primul care l-a ajutat pe roman sa se ridice de pe gazon dupa autogol, a declarat ca este pacat de gafa comisa de Nicolita. "Romanul facea un meci mare si a fost pacat ca el a marcat autogolul", a spus Raul, completat de Roberto Carlos: "Am vazut golul, jucatorul nu s-a uitat la portar. Este pacat. Mi s-a intamplat si mie, intr-un derby in Brazilia. Nu ar trebui sa isi faca prea multe probleme din aceasta cauza". Presedintele madrilenilor, Ramon Calderon, a spus: "Nicolita a suferit o nenorocire!". Si presa spaniola l-a consolat pe mijlocasul stelist. "Calificati cu un gol cazut din cer", a titrat "As", care a publicat un material, intitulat "Respect, Nicolita". "Real a castigat gratie <<prietenului>> Nicolita, insa ar fi putut sa o faca si in alt mod, in special in repriza secunda. Trebuia sa vina un tip ca Nicolita (bun fotbalist, om de calitate) sa gafeze!", a scris "As". "Un Real adormit invinge din intamplare", a titrat "Marca", adaugand: "75.000 de spectatori s-au aflat in tribune, 15.000 dintre ei fiind romani, care si-au incurajat zgomotos echipa pe toata durata partidei. Real a obtinut calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor, invingand-o la limita pe Steaua, la capatul unui joc slab. <<Albii>> au fost incapabili sa inscrie si au profitat de un autogol absurd al lui Nicolita pentru a obtine victoria". "El Mundo Deportivo" considera ca "Real a suferit pentru a invinge Steaua, calificandu-se gratie unui autogol comic al lui Nicolita". Site-ul UEFA noteaza, sub titlul "Steaua scufundata de un autogol al lui Nicolita", ca Real a beneficiat de ghinionul lui Nicolita si a reusit sa obtina calificarea in "optimi". "Un gol dezastruos al lui Nicolita a costat Steaua o parte din <<profituri>>. Steaua incepea meciul de pe pozitia a treia in grupa si a incercat din rasputeri sa tina echipa spaniola departe de propria poarta. Chiar in momentul in care pareau ca pot parasi capitala Spaniei cu un punct neasteptat, sutul inapoi al lui Nicolita a strapuns rezistenta echipei romane", scrie sursa citata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.