Domnule profesor Ion Tobosaru, ne-ar lua prea mult spatiu tipografic - si asta costa! - daca v-am insira aici toate titlurile, functiile, distinctiile, participarile la congrese, reuniuni stiintifice si colocvii internationale, daca am aminti doar ca
Domnule profesor Ion Tobosaru, ne-ar lua prea mult spatiu tipografic - si asta costa! - daca v-am insira aici toate titlurile, functiile, distinctiile, participarile la congrese, reuniuni stiintifice si colocvii internationale, daca am aminti doar cateva din volumele de Estetica si Teatrologie si mai ales de cele inchinate Poeziei.
Stim ca ieri, 1 noiembrie, a fost Ziua Domniei Voastre, dar nu ne-am putut reuni decat o mica parte dintre sutele de fosti studenti ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale"- Bucuresti, pentru a va ura LA MULTI ANI, Sir TOBY! Chiar cu o zi intarziere, ne amintim cu drag de lectiile primite intru intelegerea unui text, in descoperirea poeziei si, mai ales, descifrarea gestului prin Cuvant. Fapt ce ne-a ajutat enorm in drumul nostru din Clasa pe Scena, chiar daca, pe vremea respectiva, inconstienti fiind, mai si chiuleam de la cursurile lui Sir Toby. Acum, Doctore "Honoris Causa", sarbatorind 76 de ani, in orasul natal Constanta, iti dorim iar LA MULTI ANI!
Semneaza cu drag,
Un grup de fosti tovarasi
de Scena...


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.