Cornel Cernea: "Am iesit din spatiul portii, Jardel (n.r. Banel Nicolita) nu s-a uitat si s-a intamplat. Pacat, mai bine dadeau ei un gol din ocaziile pe care le-au avut si nu mai eram asa suparati. Acasa la noi a fost o intamplare, acum nu ne-a mai
Cornel Cernea: "Am iesit din spatiul portii, Jardel (n.r. Banel Nicolita) nu s-a uitat si s-a intamplat. Pacat, mai bine dadeau ei un gol din ocaziile pe care le-au avut si nu mai eram asa suparati. Acasa la noi a fost o intamplare, acum nu ne-a mai fost frica, am avut si ocazii, imi pare rau ca am luat golul ala stupid. Un 0-0 ar fi fost un rezultat mare pentru noi, am avut o sansa mare, pentru ca am jucat bine. S-a speculat mult pe tema portarilor de la Steaua, am inteles ca vor veni vreo 10-15, dar eu oricum nu o sa mai fiu in zona din iarna".
Fabio Capello: "Stiam ca Steaua este o echipa periculoasa in deplasare, face pressing, are spatii, ma asteptam la acest joc. O echipa foarte buna, antrenata foarte bine, cu siguranta va juca in Cupa UEFA in primavara. Am avut noroc, pentru ca s-a marcat un gol prostesc, dar am avut ocazii multe, da, se poate spune ca am castigat cu noroc".
Cosmin Olaroiu: "Foarte greu sa-ti gasesti cuvintele dupa un asemenea meci. Am comis din nou o eroare mare si am platit-o. Pacat, pentru ca baietii au jucat bine, au dominat in unele momente. Banel a gresit, trece printr-un moment greu, e tanar si trebuie sa fim alaturi de el. Iti lasa un gust amar sa pierzi de o asemenea maniera. S-a vazut o diferenta mare fata de meciul de la Bucuresti, asta inseamna ca am mai acumulat o experienta, am mai crescut un pic, e mai bine de la meci la meci. Te acomodezi, inveti, capeti curaj, noi nu avem nimic de pierdut, capatam experienta. Ar fi un rezultat acceptabil sa mergem in Cupa UEFA din primul an de Liga Campionilor. Suporterii nostri au fost fantastici, au speriat Madridul!"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.