Invitat aseara la Antena 3, Varujan Vosganian l-a dat de gol pe premierul Tariceanu, dezvaluind ca in seara intoarcerii sale de la Bruxelles, la 26 octombrie, in jurul orei 20:00, a fost asteptat la aeroport de o masina trimisa de premier care l-a du

Invitat aseara la Antena 3, Varujan Vosganian l-a dat de gol pe premierul Tariceanu, dezvaluind ca in seara intoarcerii sale de la Bruxelles, la 26 octombrie, in jurul orei 20:00, a fost asteptat la aeroport de o masina trimisa de premier care l-a dus direct la Palatul Victoria, unde au discutat doua ore.

Afirmatia lui Vosganian o contrazice pe cea a lui Tariceanu care, invitat in aceeasi seara de 26 octombrie, la ora 22:00, la emisiunea ""Sinteza zilei"" de la Antena 3, a sustinut ca nu vorbise cu Vosganian despre subiectul colaborarii sale cu Securitatea.

CONTRAZICERI. Iata ce a declarat Vosganian aseara: ""Cand m-am intors, Calin mi-a trimis o masina la aeroport sa ma ia, si m-a chemat la Cabinet, la Guvern, unde mi-a spus «stai linistit, ca noi avem incredere in tine»"". Discutia din Cabinetul lui Tariceanu, a mai spus Vosganian, a durat doua ore, dupa care Tariceanu a plecat la emisiunea de la Antena 3, iar el acasa. Iata si ce a declarat Tariceanu atunci, intrebat daca a vorbit in acea zi cu Vosganian: ""Revenim la chestiunea cu Varujan. Nu am vorbit cu Varujan Vosganian despre acest subiect, pentru ca nu am dubii in aceasta privinta"". La intrebarea realizatorului daca a fost sunat de senator, Tariceanu a spus: ""Nu, nu m-a sunat, pentru ca nu stiu daca a aflat. Probabil a aflat cand a venit la Bucuresti, in aceasta seara"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.