In tara
Vremea se va raci, iar cerul va fi noros. In Sud si Sud-Est va ploua pe arii extinse, exceptand Oltenia unde precipitatiile vor fi mixte, iar seara si noaptea ploile se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. In Banat, Cr
In tara
Vremea se va raci, iar cerul va fi noros. In Sud si Sud-Est va ploua pe arii extinse, exceptand Oltenia unde precipitatiile vor fi mixte, iar seara si noaptea ploile se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. In Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si nordul Moldovei, temporar vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul se va intensifica, iar la munte va fi tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 8 grade, usor mai ridicate pe litoral, iar cele minime intre -7 si 1 grad.
La Bucuresti
Vremea se va raci, iar cerul va fi mai mult noros. Ziua temporar va ploua, iar spre seara si noaptea vor fi conditii ca trecator ploaia sa se transforme in lapovita si ninsoare. Vantul se va intensifica. Temperatura maxima va fi de 7- 8 grade, iar minima de -2 ... -1 grad.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.