Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat ieri ca echipa sa poate trece de faza grupelor Cupei UEFA daca va aduna sase puncte si considera ca un rezultat de egalitate nu ar fi un esec in meciul de diseara, din "Groapa", cu Besiktas (ora 20,30 -
Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat ieri ca echipa sa poate trece de faza grupelor Cupei UEFA daca va aduna sase puncte si considera ca un rezultat de egalitate nu ar fi un esec in meciul de diseara, din "Groapa", cu Besiktas (ora 20,30 - in direct la TVR 1). "Cu sase puncte ne putem califica in aceasta grupa. Un rezultat de egalitate reprezinta un punct castigat, dar, repet, noi suntem pregatiti pentru a obtine toate cele trei puncte puse in joc", a declarat Rednic. Acesta considera foarte important meciul de debut in Cupa UEFA pentru moralul echipei. "E o echipa care trece prin multe framantari si va dati seama cu ce ambitii va veni. Ca echipa, nu pot spune ca reprezinta o forta, s-a vazut asta si in meciurile de campionat si in cupele europene, dar din punct de vedere individual pot spune ca au jucatori care pot face diferenta. E foarte important cum pornim in aceasta competitie", a mai spus Rednic. Antrenorul lui Dinamo s-a aratat totodata deranjat de comentariile venite dinspre adversari, conform carora meciul cu Besiktas este un adevarat examen pentru Dinamo. "Ma deranjeaza cand se spune ca acesta este examenul adevarat, cel mai important pentru noi. Ce, s-au uitat cele 13 victorii consecutive? Eu imi doresc sa avem continuitate in joc si sunt sigur ca vom avea un rezultat pozitiv. Nimeni nu poate sa conteste ce au facut pana acum acesti baieti", a mai spus Rednic.
Besiktas intampinata de ambasador
Delegatia lui Besiktas, care a sosit ieri la Bucuresti, a fost asteptata la aeroport de un grup de aproximativ 50 de suporteri, majoritatea copii, dar si de ambasadorul Turciei in Romania, Ahmet Rifat Okcun. La sosirea pe Aeroportul International "Henri Coanda", mijlocasul argentinian Matias Delgado a declarat ca nu este impresionat de parcursul lui Dinamo in Liga I, unde este lider autoritar, cu 13 victorii in tot atatea etape. "Dinamo este o echipa puternica, cu 13 victorii consecutive in campionat. Nu este impresionant, dar merita respect", a spus Delgado. Vicepresedintele Murat Aksu a declarat ca meciul cu Dinamo nu este decisiv in privinta mentinerii lui Jean Tigana in functia de antrenor principal. "Vrem sa castigam, ca sa ajungem in primavara europeana. Nu este un meci decisiv pentru Tigana, ci doar unul important. El mai are doi ani de contract cu Besiktas", a spus oficialul turc. Secretarul general al gruparii turce, Kenan Oner, a declarat ca nu cunoaste nici un jucator de la Dinamo, insa crede ca meciul impotriva liderului la zi din Romania va fi unul dificil. Ambasadorul Ahmet Rifat Okcun s-a declarat impresionat de parcursul avut de Dinamo in actuala editie de campionat. "Dar si Besiktas este campioana Turciei si joaca foarte bine", a spus diplomatul turc, desi campioana en-titre a Turciei este Galatasaray Istanbul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.