Aflat la Madrid cu echipa Steaua, presedintele PNG, Gigi Becali, a pus bazele unei aliante politice cu un partid in formare - Partidul Independent Roman (PIR). Initiatorul si presedintele PIR este Augusto Tecu, care a definitivat statutul formatiunii
Aflat la Madrid cu echipa Steaua, presedintele PNG, Gigi Becali, a pus bazele unei aliante politice cu un partid in formare - Partidul Independent Roman (PIR). Initiatorul si presedintele PIR este Augusto Tecu, care a definitivat statutul formatiunii politice ce va fi inregistrata in ianuarie 2007.
Conform statisticilor, peste 400.000 de cetateni de nationalitate romana sunt inregistrati in Spania. Gigi Becali isi doreste o colaborare intre PNG si PIR care i-ar putea aduce voturile romanilor din Spania la viitoarele alegeri, in acest sens angajandu-se sa sustina financiar noul partid, ne-a declarat presedintele PNG Constanta, George Mandila, aflat in delegatia finantatorului Stelei. Tinta PIR este sa participe atat la alegerile din primavara lui 2007 din Spania, cat si la prezidentialele din 2009 din Romania. Becali se gandeste sa infiinteze formatiuni asemanatoare in Italia, Germania si Franta, imediat dupa 1 ianuarie 2007.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.