Meciul Stelei de aseara de la Madrid este un record absolut de suporteri romani prezenti la un joc din strainatate, organizatorii estimand ca pe celebra arena a Realului au fost prezenti peste 15.000 de suporteri romani. In marea lor majoritate, aces
Meciul Stelei de aseara de la Madrid este un record absolut de suporteri romani prezenti la un joc din strainatate, organizatorii estimand ca pe celebra arena a Realului au fost prezenti peste 15.000 de suporteri romani. In marea lor majoritate, acestia au venit din toate colturile Spaniei, unde lucreaza. Peste 10.000 dintre fanii Stelei s-au imbulzit la portile stadionului "Santiago Bernabeu" cu ceva timp inainte de deschiderea portilor. Daca ei nu au avut probleme, pentru ca aveau bilete, mai greu sa intre in tribune a fost pentru Mihai Stoica, managerul general al Stelei, care nu a fost lasat sa intre decat dupa cateva interventii telefonice. Multi romani au ramas in afara, nereusind sa mai gaseasca bilete sau nepermitandu-si-le, fiindca un tichet a ajuns la "bursa neagra" la cateva sute de euro, dar unii au fost norocosi. Ieri la pranz, peste 50 de fani au venit in fata Hotelului Intercontinental din Madrid, acolo unde s-au cazat ros-albastrii, ei avand surpriza sa-i vada coborand cu bilete pe Gigi Becali si Banel Nicolita. In ciuda faptului ca au fost dispersati in intreaga arena madrilena, suporterii romani nu au creat nici un incident. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.