Steaua si FC National au fost marile beneficiare ale urnelor valorice stabilite de FRF inaintea tragerii la sorti a partidelor din optimile de finala ale Cupei Romaniei, urmand sa joace impotriva celor doua reprezenante ale esalonului secund in aceas
Steaua si FC National au fost marile beneficiare ale urnelor valorice stabilite de FRF inaintea tragerii la sorti a partidelor din optimile de finala ale Cupei Romaniei, urmand sa joace impotriva celor doua reprezenante ale esalonului secund in aceasta faza a competitiei. Astfel, Steaua va intalni pe Apulum Alba Iulia, iar FC National pe FC Caracal. Capul de afis al "optimilor" este meciul Rapid - Univ. Craiova, mai ales ca, in campionat, cele doua echipe au remizat in Giulesti. "Suntem detinatorii trofeului, iar cupa s-a obisnuit in Giulesti", a declarat ieri Constantin Zotta, presedintele executiv al Rapidului. "Vom intalni o echipa buna si extrem de periculoasa. Cu toate acestea, noi suntem detinatorii trofeului", a declarat Zotta. De partea cealalta, antrenorul Craiovei, Stefan Stoica, a spus ca "Rapid e o echipa buna, in crestere de forma. Suntem interesati de a castiga Cupa Romaniei. Ne-am fi dorit un adversar care sa nu faca parte din prima urna valorica sau care sa nu fie din Liga I". Un alt meci interesant va fi cel dintre "Poli" Timisoara si CFR Cluj. "Nu e rau. Este normal sa jucam cu o echipa puternica. CFR este o echipa cu pretentii, dar nu ne facem probleme. I-am batut o data si ii vom bate din nou", a spus Marian Iancu, boss-ul banatenilor ("Poli" a castigat in campionat, la Timisoara, scor 3-1). Dinamo, liderul la zi al Ligii I, va juca impotriva Pandurilor Tg. Jiu, echipa in fata careia a tremurat serios in campionat (1-0 la Bucuresti). UTA va intalni pe FC Arges, echipa de care a trecut in campionat, 1-0, chiar la Pitesti, la fel cum Unirea Urziceni a facut-o, pe teren propriu, cu 1-0, in fata Otelului Galati, adversar si in cupa. In fine, un meci echilibrat se anunta intre Politehnica Iasi si FC Farul, echipe care se vor intalni dupa doar trei zile si in Liga I. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.