Baietii lui Carlo Ancelotti vor sa obtina calificarea anticipat in meciul cu Anderlecht, pentru a putea sa se concentreze apoi asupra campionatului, unde trebuie sa recupereze 8 puncte de penalizare. AC Milan e gata sa depaseasca momentele n

Baietii lui Carlo Ancelotti vor sa obtina calificarea anticipat in meciul cu Anderlecht, pentru a putea sa se concentreze apoi asupra campionatului, unde trebuie
sa recupereze 8 puncte
de penalizare.

AC Milan e gata sa depaseasca momentele negre din ultima perioada. ""Rossonerii"", invinsi in derby-ul cu Inter si cazuti in clasament din cauza celor 8 puncte de penalizare, spera sa se reabiliteze in Europa.

DORINTA. Antrenorul Carlo Ancelotti vrea ca elevii sai sa obtina anticipat calificarea in optimi in partida cu belgienii de la Anderlecht. ""E un meci important, pentru ca ne poate duce in faza urmatoare. Ne-ar fi de ajuns o victorie, desi, ce-i drept, nu ne va fi usor sa invingem. Dar daca vom reusi, vom putea sa ne dedicam apoi recuperarii a cat mai multe puncte in campionat."" In cealalta partida a grupei se intalnesc AEK Atena si Lille, formatia franceza fiind favorita la locul secund.

SITUATIE. In grupa F, Manchester United merge si ea mai departe in cazul unei victorii la Copenhaga. ""Diavolii"" au la dispozitie un Wayne Rooney regasit, insa vor trebui sa se descurce fara Gary Neville, Ryan Giggs si Louis Saha, toti trei accidentati. O alta echipe britanica, Arsenal, invinsa in urma cu doua saptamani la Moscova, trebuie sa-si ia revansa in fata lui TSKA, rusii fiind lideri in grupa G.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.