Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile nordice. Cerul va fi mai mult noros in centrul, estul si sud-estul tarii, unde vor fi precipitatii pe arii extinse, predominant sub forma de ploaie in prima parte a zilei si mixte, in restrangere catre su
Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile nordice. Cerul va fi mai mult noros in centrul, estul si sud-estul tarii, unde vor fi precipitatii pe arii extinse, predominant sub forma de ploaie in prima parte a zilei si mixte, in restrangere catre sud-est, spre seara si noaptea. In Dobrogea cantitatile de apa pot depasi 15 - 20 l/mp. Vantul va fi moderat, cu intensificari locale, mai sustinute in regiunile estice, precum si la munte unde trecator va spulbera ninsoarea.
La Bucuresti
Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla moderat. Temperatura maxima va fi de 11 -12 grade, iar minima de 0 - 2 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.