Miss Franta, Alexandra Rosenfeld, a fost aleasa Miss Europa 2006, in urma concursului de frumusete care a fost organizat pentru prima data in capitala Ucrainei, Kiev, informeaza linternaute.com. Blonda, in varsta de 19 ani, Alexandra a fost desemnata
Miss Franta, Alexandra Rosenfeld, a fost aleasa Miss Europa 2006, in urma concursului de frumusete care a fost organizat pentru prima data in capitala Ucrainei, Kiev, informeaza linternaute.com. Blonda, in varsta de 19 ani, Alexandra a fost desemnata castigatoare in urma deciziei unui juriu international prezidat de creatorul de moda italian Roberto Cavalli. Rosenfeld a primit un premiu in valoare de 100.000 de euro si o coroana ornata cu diamante Chopard, evaluata la suma de 350.000 de euro. Pe primul loc s-a clasat Miss Ucraina, urmata de Miss Spania, Miss Polonia si Miss Belarus. La concurs au participat 34 de regine ale frumusetii din tari europene. Acestea au sosit in Ucraina pe 15 octombrie si au avut posibilitatea sa viziteze locurile istorice din orasul Kiev, precum catedralele ortodoxe Sfanta Sofia si Sfantul Mihail, dar si sediul Parlamentului din aceasta tara. Prima Miss Europa a fost frantuzoaica Jacqueline Dony, in 1948. Editia precedenta a concursului de frumusete Miss Europa a avut loc in Franta, anul trecut. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.