Gheorghe Raducanu, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, cunoscut si ca Gigi Corsicanu, a declarat ieri pentru Mediafax ca fanii giulesteni nu au fost implicati in incidentele de sambata noapte. "Noi nu avem nicio legatura cu ce s-a intamplat, n
Gheorghe Raducanu, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, cunoscut si ca Gigi Corsicanu, a declarat ieri pentru Mediafax ca fanii giulesteni nu au fost implicati in incidentele de sambata noapte. "Noi nu avem nicio legatura cu ce s-a intamplat, n-am atacat pe nimeni. E o simpla coincidenta ca m-au vazut suporterii lui Poli. Eu locuiesc si am afaceri la iesirea din Bucuresti, acolo poate m-au vazut. Dar asta e la 5-6 kilometri, cred, de unde zic ei ca au fost atacati. Eu eram la un magazin la ora aia si apoi la o casa de pariuri. Am, cred, cateva zeci de martori care pot confirma ca la ora aia eram la casa de pariuri", a spus Corsicanu, care crede ca membrii galeriei Rapidului nu ar fi purtat fulare cu echipa favorita daca faceau asa ceva. Acesta sustine ca nu avea nici un motiv sa ii atace pe ieseni. "Eu sunt prieten cu multi din galeria lui Poli, i-am ajutat cu torte si cu alte lucruri de fiecare data cand au avut nevoie si m-au sunat. De ce le-as face eu rau acum? In plus, am trecut si eu de 30 de ani, alta treaba n-am decat sa alerg niste copii pe sosele?", a adaugat seful LSR. Gheorghe Raducanu a negat ca duminica trecuta, la Iasi, la meciul Poli - Rapid, ar fi fost incidente intre fani. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.