Mariajul lui Paul McCartney cu prima lui sotie, Linda (foto), care a murit in 1998, nu a fost asa idilic cum s-a crezut, ea fiind pe punctul de a-l parasi pe star, conform unor inregistrari audio care se afla in posesia unui prieten al acesteia, info
Mariajul lui Paul McCartney cu prima lui sotie, Linda (foto), care a murit in 1998, nu a fost asa idilic cum s-a crezut, ea fiind pe punctul de a-l parasi pe star, conform unor inregistrari audio care se afla in posesia unui prieten al acesteia, informeaza The Mail. Cel care a facut aceasta afirmatie este Peter Cox, un barbat care detine inregistrarea audio a marturisirilor pe care le-a facut Linda despre viata ei si despre relatia cu Sir Paul. "Erau momente in care Linda se simtea groaznic de nefericita si deprimata din cauza mariajului ei", spune Cox. "Fiecare mariaj are suisuri si coborasuri. In momentele de depresie, ideea de a-l parasi ii venea mereu in minte dar o respingea imediat. Familia era cel mai important lucru pentru ea si nu isi punea problema sa o abandoneze. In momentele de depresie se simtea prizoniera", mai spune fostul confident al Lindei. El adauga ca s-a simtit tulburat cand a aflat aceste lucruri, pentru ca toata lumea credea ca mariajul lui McCartney era unul dintre cele mai fericite. Cox este un editor de succes care a lucrat cu Linda McCartney la o carte de retete culinare vegetariene si a devenit ulterior un bun prieten al acesteia. Acesta a mai adaugat ca, desi McCartney este foarte carismatic si sarmant, are si o latura negativa, cu o tendinta de a controla lucrurile. Editorul a mai declarat ca este de parere ca sir Paul "o tinea (pe Linda n.r.) in lesa ca pe un animal in cusca". Cox a promis avocatilor lui sir Paul ca nu va face public continutul casetelor inregistrate de Linda. Specialistii spun insa ca acestea ar putea juca un rol important in procesul de divort care are loc in prezent intre Paul si cea de-a doua lui sotie, Heather Mills. Presa locala speculeaza faptul ca judecatorul care se ocupa de acest caz ar putea cere ca aceste casete sa fie ascultate ca probe. Mills a declarat in dosarul sau ca Paul s-a comportat violent fata de ea de nenumarate ori in timpul mariajului, care a durat patru ani, dar starul a negat vehement aceste lucruri.
McCartney si Mills, care au impreuna o fiica in varsta de 2 ani, Beatrice, au anuntat, in mai 2006, ca vor divorta dupa un mariaj de patru ani. Cei doi nu au incheiat un contract prenuptial, astfel incat Mills ar putea cere jumatate din averea personala a lui McCartney, estimata la 825 de milioane de lire sterline (1,45 miliarde de euro). (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.