La Tribunalul Bucuresti a avut loc, ieri, un nou termen din procesul in care sotii Adrian si Dana Nastase solicita despagubiri in valoare de opt miliarde de lei vechi firmelor Vertcon si Conimpuls pentru defecte de constructie aparute la imobilul din
La Tribunalul Bucuresti a avut loc, ieri, un nou termen din procesul in care sotii Adrian si Dana Nastase solicita despagubiri in valoare de opt miliarde de lei vechi firmelor Vertcon si Conimpuls pentru defecte de constructie aparute la imobilul din Zambaccian. Reprezentantii celor doua societati au solicitat instantei suspendarea procesului pana la finalizarea dosarului Zambaccian pe care Directia Nationala Anticoruptie urmeaza sa il trimita in instanta. In acest sens, avocatii firmelor Vertcon si Conimpuls au depus mai multe acte. Pana la termenul urmator, care va avea loc in 24 noiembrie, aparatorii sotilor Nastase urmeaza sa ia act de documentele depuse la dosar de reprezentantii celor doua firme. Pe de alta parte, avocatii familiei Nastase au depus, la randul lor, o serie de documente privind contractele incheiate cu cele doua societati, de proprietate si alte acte legate de constructia imobilului.
Despagubiri si plati in avans
Familia Nastase a actionat in instanta firmele Vertcon si Conimpuls, solicitand despagubiri de opt miliarde de lei vechi pentru defecte de constructie aparute la imobilul construit de cele doua societati in strada Zambaccian, nr. 16. Adrian si Dana Nastase solicita magis-tratilor sa oblige firmele sa recalculeze investitiile facute de asociati pentru ridicarea imobilului din Zambaccian. Familia Nastase mai cere si obligarea societatii Conimpuls la restituirea sumei de 583.062, 41 de lei noi, reprezentand o plata efectuata in avans, impreuna cu dobanda legal aferenta. Totodata, Adrian si Dana Nastase sustin ca si societatea Vertcon ar avea de restituit suma de 322.600 de lei noi, reprezentand tot o suma data in plus, impreuna cu dobanda. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.