Fostul portar Helmuth Duckadam a acceptat invitatia de a merge alaturi de delegatia Stelei la Madrid, pentru partida cu Real, de miercurea viitoare, din grupele Ligii Campionilor. "Invitatia este permanenta pentru toti componentii echipei din 1986. V
Fostul portar Helmuth Duckadam a acceptat invitatia de a merge alaturi de delegatia Stelei la Madrid, pentru partida cu Real, de miercurea viitoare, din grupele Ligii Campionilor. "Invitatia este permanenta pentru toti componentii echipei din 1986. Vreau sa merg la Madrid, deoarece in cariera mea de fotbalist nu am avut ocazia sa ajung pe Santiago Bernabeu", a spus Duckadam, cel care, alaturi de multi alti componenti ai Stelei '86, a fost in primavara acestui an la Sevilla, pentru meciul ros-albastrilor cu Betis, disputat chiar in orasul in care a castigat Cupa Campionilor Europeni. Fostul portar a spus ca presa madrilena a incercat sa-l contacteze la meciul de la Bucuresti, de acum o saptamana, din cauza ca este considerat unul dintre cei mai mari inamici la Barcelona, rivala Realului. "Nu stiu daca sunt considerat chiar vedeta, dar sigur ca rivalitatea lor este mare si cred ca voi fi primit cu simpatie. Cand am insotit echipa la Sevilla, un jurnalist din Barcelona mi-a spus ca sunt cel mai urat fotbalist acolo", a afirmat Duckadam. Fosta glorie a ros-albastrilor s-a referit si la sansele echipei actuale pe "Bernabeu", in conditiile in care spaniolii s-au impus cu 4-1 la Bucuresti. "Nu ne punem mari sperante, dar totusi cred ca Steaua poate face o figura frumoasa si sa demonstreze ca adevarata valoare n-a fost cea de acasa cu Lyon si Real Madrid", a precizat Duckadam. El a evitat sa mai vorbeasca despre portarii Stelei, dupa ce portughezul Carlos, pe care l-a consiliat inaintea jocului cu Real, a iesit din gratiile conducerii steliste. "Merg pe inspiratia lui Olaroiu", s-a multumit sa spuna Duckadam. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.