Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, ieri, ca a emis o dispozitie pentru modificarea unui ordin foarte vechi al ministrului Transporturilor prin care era interzisa efectuarea unor lucrari de constructii pe timp de iarna. Declaratia a
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, ieri, ca a emis o dispozitie pentru modificarea unui ordin foarte vechi al ministrului Transporturilor prin care era interzisa efectuarea unor lucrari de constructii pe timp de iarna. Declaratia a fost facuta la o intrunire cu proiectantii si constructorii ce lucreaza la reabilitarea DN17, intre Cluj si Suceava, care a avut loc la Piatra Fantanele, in Pasul Tihuta. "Suntem in 2006, sunt alte utilaje, alte materiale, alte tehnologii. Drept urmare, lucrati, chiar daca nu o sa turnati asfalt. Am vazut ca sunt utilaje noi pe aici, cabine care au incalzire. Nu mai suntem in 1963, lucrati. Si daca o sa lucrati, eu va garantez ca o sa aveti lucrari, o sa va imbogatiti, dar numai cei care sunt seriosi si care vor intr-adevar sa faca o treaba", i-a indemnat Radu Berceanu pe constructori. Berceanu s-a aratat nemultumit de stadiul in care se afla lucrarile la DN17. El i-a amenintat cu rezilierea contractelor pe cei care nu s-au incadrat in termenele stabilite, avand in vedere ca sase din cele sapte firme ce lucreaza in zona au atins doar un sfert din volumul lucrarilor.
De altfel, pentru una din aceste firme, respectiv Proodeftiki (Grecia), s-a inceput procedura de reziliere a contractului. Aceasta firma ar fi trebuit sa modernizeze un tronson de 52 de kilometri din DN17, intre Dej si Bistrita. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.