Ionut Lupescu (foto), directorul general al FRF, a tinut ieri sa raspunda acuzatiilor venite din partea lui Gigi Becali in ultimele zile, printr-un comunicat postat pe site-ul federatiei. Dupa ce patronul Stelei a afirmat ca FRF a intrat sub dictatur
Ionut Lupescu (foto), directorul general al FRF, a tinut ieri sa raspunda acuzatiilor venite din partea lui Gigi Becali in ultimele zile, printr-un comunicat postat pe site-ul federatiei. Dupa ce patronul Stelei a afirmat ca FRF a intrat sub dictatura lui Lupescu si Prunea, care si-au pus in posturi cheie apropiatii, sustinand ca presedintele Comisiei de disciplina este finul "Kaiserului", motiv pentru care nu asteapta corectitudine din partea acestuia, plus ca Lupescu ar trage sforile pentru Dinamo, echipa la care a jucat in Romania. "Domnul Becali nu a jucat cu mine in aceeasi echipa, nu am lucrat niciodata cu domnia sa, nici nu am facut vreodata afaceri cu dansul. In aceste conditii, in care i-am acordat dintotdeauna respectul cuvenit si m-am adresat ca atare, cer acelasi respect si macar, spre deosebire probabil de modul in care se adreseaza angajatilor sai, folosirea apelativului "domnul" ca insotire a numelui de familie. In al doilea rand, domnul Viorel Ros, presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, nu este finul meu. Asa cum nu o data i-am spus insusi domnului Becali, finul meu e domnul Daniel Florea, presedintele Comisiei de Apel a FRF, un om cat se poate de moral si capabil din punct de vedere profesional, dovada, in acest sens fiind faptul ca dansul a fost avocat, apoi, timp de opt ani, judecator, indeplinind actualmente functia de director la AVAS", precizeaza Lupescu, amintind ca Florea a anulat suspendarea de trei etape primita de Olaroiu saptamana trecuta si ca Prodan si Belodedici, doi dintre colaboratorii sai la FRF, sunt fosti stelisti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.