Ziaristul baimarean Romeo Rosiianu sustine ca a fost amenintat cu moartea de catre presedintele organizatiei PSD din Viseu de Sus, Adrian Filip, in urma unei anchete jurnalistice in care a dezvaluit anumite afaceri necurate facute de acesta din urma
Ziaristul baimarean Romeo Rosiianu sustine ca a fost amenintat cu moartea de catre presedintele organizatiei PSD din Viseu de Sus, Adrian Filip, in urma unei anchete jurnalistice in care a dezvaluit anumite afaceri necurate facute de acesta din urma. Rosiianu spune ca politicianul local l-a amenintat cu moartea, precum si cu aruncarea in aer a redactiei ziarului "eStrada" la care lucreaza. "Afland de faptul ca ma interesez de o fotografie de-a sa, omul de afaceri Adrian Filip, presedinte in exercitiu al Organizatiei orasenesti Viseu de Sus a PSD, a trecut la amenintari si intimidari. Asa am aflat faptul ca imi sunt deja numarate zilele, ca sotia imi va fi rapita si violata, ca voi fi batut pana voi fi paralizat si imobilizat intr-un carucior cu rotile", spune Rosiianu.
Ziaristul baimarean mai declara ca amenintarile facute la adresa sa de Adrian Filip sunt urmarea dezvaluirilor pe care le-a facut despre acesta. El spune ca in perioada urmatoare va face mai multe dezvaluiri despre afacerile in care este implicat Filip, precum si la ce valoare se ridica sumele neplatite la stat de catre acesta.
Rosiianu este membru al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania, membru al Consiliului Organizatiilor Media si al Asociatiei Presei Sportive din Romania, presedinte al Sindicatului "Media" Maramures. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.