ITALIA, Serie A, etapa a 8-a * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, 2-2 in deplasare cu AS Roma, echipa pentru care CRISTIAN CHIVU a fost doar rezerva. Nastase a primit un cartonas galben * PAUL CODREA, accidentat, a lipsit de la AC Siena,
ITALIA, Serie A, etapa a 8-a * VALI NASTASE a fost integralist pentru Ascoli, 2-2 in deplasare cu AS Roma, echipa pentru care CRISTIAN CHIVU a fost doar rezerva. Nastase a primit un cartonas galben * PAUL CODREA, accidentat, a lipsit de la AC Siena, 1-1 acasa cu Catabia
l ADRIAN MUTU, suspendat, si BOGDAN LOBONT, doar rezerva, au lipsit de la AC Fiorentina, 1-0 in deplasare cu AC Torino.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 9-a * GEORGE OGARARU a fost integralist pentru Ajax Amsterdam, 2-0 pe teren propriu cu Den Haag. De la Ajax a lipsit NICOLAE MITEA, neconvocat.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 24-a * POMPILIU STOICA a fost titular pentru FC Moscova, 1-2 in deplasare cu TSKA Moscova. Stoica a fost eliminat in minutul 85 pentru cumul de cartonase galbene * SEBASTIAN HUTAN a fost rezerva pentru Dinamo Moscova, 2-3 in deplasare cu Spartak Moscova * GEORGE FLORESCU a fost titular pentru Torpedo Moscova, 0-0 in deplasare cu Lokomotiv Moscova. Florescu a fost inlocuit in minutul 77 de Kormilitev. De la Torpedo a lipsit CRISTIAN DANCIA, neconvocat * FLORIN SOAVA a fost titular pentru Krilia sovetov Samara, 0-0 acasa cu Saturn Ramenskoe. Soava a fost inlocuit in minutul 65 de Skverniuk * ADRIAN GEORGE IORDACHE a fost doar rezerva pentru Sinik Iaroslav, 1-2 in deplasare cu Spartak Nalcik.
SPANIA, cupa, 16-imi de finala (tur) * COSMIN CONTRA a jucat toate minutele pentru Gerafe, 2-0 in deplasare cu Jerez * LAURENTIU ROSU a intrat in minutul 70 pentru Recreativo Huelva, 0-0 acasa cu Betis Sevilla. Rosu l-a inlocuit pe Sinama Pongolle * GABRIEL TAMAS a fost integralist pentru Celta Vigo, 0-0 in deplasare cu Alaves. Tamas a primit un cartonas galben.
GERMANIA, cupa, 16-imi de finala (un meci) * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru MSV Duisburg (2. Bundesliga), 3-2 acasa, dupa prelungiri, cu Bayer Leverkusen. Tararache a primit un cartonas galben. De la Duisburg a lipsit IULIAN FILIPESCU, neconvocat
l LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, 4-2 acasa, dupa prelungiri, cu Erzgebirge Aue. Reghecampf a fost schimbat in minutul 96 de Nemeth
l MAXIMILIAN NICU a fost integralist pentru Wacker Burghausen, 5-4 in deplasare, dupa executarea loviturilor de departajare (0-0 dupa 90 si, respectiv, 120 de minute), cu VfB Lubeck. Nicu a ratat o lovitura de departajare
l ALBERT STREIT a fost titular pentru Eintracht Frankfurt, 2-1 in deplasare cu RW Essen. Streit a fost schimbat in minutul 87 de A. Huber.
TURCIA, cupa, grupa A
l DANIEL PANCU a intrat in minutul 59 pentru Bursaspor, 1-2 in deplasare cu Galatasaray Istanbul. Pancu l-a schimbat pe Yenal. De la Bursaspor a lipsit CORNEL FRASINEANU, suspendat.
UCRAINA, cupa, optimi de finala (un meci) * RAZVAN RAT a fost integralist pentru Sahtar Donetk, 2-0 in deplasare cu Borisfen Borispil. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, au lipsit CIPRIAN MARICA (rezerva) si FLAVIUS STOICAN (accidentat) * FLORIN CERNAT (foto) a marcat un gol pentru Dinamo Kiev, 2-0 in deplasare cu FC Harkov. Cernat a fost integralist si a stabilit scorul final in minutul 53. De la Dinamo au lipsit CRISTIAN IRIMIA (accidentat) si TIBERIU GHIOANE (fara aviz medical) * MARIUS MITU a intrat in minutul 46 pentru Metalurg Donetk, 1-4 in deplasare cu FC Sevastopol. Mitu l-a inlocuit pe Zeze.
FRANTA, Cupa Ligii, optimi de finala (un meci) * DANIEL NICULAE a intrat in minutul 46 pentru AJ Auxerre, 0-1 acasa cu Bordeaux. Niculae l-a inlocuit pe Ba. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.