Partida de azi de la Caracal, intre Universitatea si Pandurii Targu Jiu, a devenit o intalnire pe viata si pe moarte. Desi relatiile dintre cele doua cluburi erau unele amiabile, totul s-a deteriorat in ultimele doua saptamani. Fortata sa joace d

Partida de azi de la Caracal, intre Universitatea si Pandurii Targu Jiu, a devenit o intalnire pe viata si pe moarte.

Desi relatiile dintre cele doua cluburi erau unele amiabile, totul s-a deteriorat in ultimele doua saptamani. Fortata sa joace doua partide in 48 de ore, Universitatea a acuzat fatis gruparea din Targu Jiu ca a procedat necinstit neacceptand amanarea meciului cu o zi. Concret, craiovenii l-au acuzat pe presedintele Pandurilor, Marin Condescu, care l-a sustinut decisiv pe Mircea Sandu la alegerile de anul trecut, ca si-a folosit toata influenta de la FRF si LPF pentru a putea profita de oboseala jucatorilor Universitatii. Totodata, ""alb-albastrii"" l-au acuzat de partinire si pe presedintele LPF, Dumitru Dragomir, care le-a raspuns facandu-l ""prost"" pe Adrian Mititelu.

Ieri, oficialii Pandurilor au dezvaluit ca Marin Condescu intentioneaza sa se deplaseze la Caracal cu peste 1.500 de mineri. ""Il priveste direct. Le vom pune la dispozitie 5% din bilete, regulamentar. Le dam si steaguri alb-albastre, ca ei oricum tin cu Universitatea, nu cu Pandurii. Condescu mai bine si-ar vinde vila aia luxoasa si sa bage banii lui in echipa, nu sa ia din salariile a 25.000 de oameni amarati"", a comentat ieri patronul Universitatii, Adrian Mititelu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.