Se adauga la distributie domnisoara de la machiaj si domnisorul (de 2 metri) de la casting, plus niste metri de haine (pe o canapea care se mai vedea la un moment dat), muzica pentru buna dispozitie a manechinelor. In continuare nu vin VJ

Se adauga la distributie domnisoara de la machiaj si domnisorul (de 2 metri) de la casting, plus niste metri de haine (pe o canapea care se mai vedea la un moment dat), muzica pentru buna dispozitie a manechinelor. In continuare nu vin VJ-ii (cica Cristi Nitu tocmai ce se spala pe cap).
Mai apar niste pusti pentru poze, apare si Delia lui Barbulescu (da, bebelusa bruneta, sunt impreuna de un an si sunt foarte draguti). Se face cu schimbul la un joc cu bile al carui nume nu l-am retinut. Laptopul respectiv nu are nicio alta treaba.

Vin VJ-iiSuna telefoanele, vin vedetele, covorul rosu iar l-a uitat piarista la birou, Cristi Nitu si Virgil Batista apar in cadrul usii, baga capul si dau sa fuga, nu le iese."Nu vreau, frate, poze cu Batista, parca suntem Lolec si Bolec. O sa deduca lumea ca facem program impreuna, which is wrong!", intra Nitu ca o furtuna pe usa. Isi termina fraza, apoi saluta si rade. Ii place s-o tachineze mereu pe "piaritza", pe care a poreclit-o Pokemon. E atmosfera de gasca, nu de lucru, sunt prieteni buni si lucreaza impreuna de ceva vreme. Alexandra (cealalta piarita), cea experta in imbracatul personajelor, devine brusc "Ciuciuca" si il tot fotografiaza de zor pe Nitzu, care se stramba la ea.Virgil Batista e retinut, mi se sufla ca asa e el la inceput, cand nu cunoaste omul. Imi povesteste ca e prima experienta in viata lui, asta cu VJ-iala, desi are ani buni in spate de televiziune, insa ca voice over. Radio face si el, ca si Nitzu, de vreo 12-13 ani. "Ya, bro', tzoala asta e mai cool decat hanoracul ala, ia-o tu ca se potriveste cu sireturile tale funky.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.