locurile si prea putin atrasi de ceea ce se petrecea pe scena
Taxi s-a innoit cu o voce feminina, Vicky, care in curand va deveni mamica. "De data aceasta suntem foarte sinceri si va spunem ca suntem foarte onorati ca ne aflam aici", a sp
locurile si prea putin atrasi de ceea ce se petrecea pe scena
Taxi s-a innoit cu o voce feminina, Vicky, care in curand va deveni mamica. "De data aceasta suntem foarte sinceri si va spunem ca suntem foarte onorati ca ne aflam aici", a spus Dan Teodorescu. Desi oamenii foiau prin sala, trupa Taxi a cantat piese mai noi, alternate cu cele deja cunoscute. "Aceasta zi are dubla semnificatie pentru mine, azi de dimineata am divortat (n.r. ieri-dimineata)", a glumit Dan Teodorescu, dupa care a dat drumul melodiei "Dragostea ca o pereche de pantofi", cu aluzie sau nu... Parca suparat la sfarsit pentru ca se auzeau aplauze apatice din public, solistul trupei Taxi a incheiat scurtul recital cu piesa "Jumatatea mea". S-a ridicat brusc de pe scaun, lasandu-l sa cada peste boxe, si-a aranjat microfonul, a pus chitara pe podea si-a salutat militareste spectatorii si, impreuna cu echipa sa, s-a grabit sa iasa. Timp de trei sferturi de ora, in sala au tot venit oameni, astfel ca pana la concertul cel mare, Polivalenta era plina. In toata aceasta perioada de asteptare nu puteai sa nu remarci gaurile din tavanul acestei sali de sport, improvizata pentru spectacole (mare pacat ca in Bucuresti nu avem un loc special amenajat pentru a primi artisti importanti din afara), in care te tragea curentul din toate partile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.