Pentru a cincea oara de cand se afla in fruntea statului, presedintele Putin a fost ieri, timp de trei ore, intr-un dialog telefonic direct, transmis pe trei canale de televiziune si doua posturi de radio, cu locuitorii din diferite zone ale Rusiei.
Pentru a cincea oara de cand se afla in fruntea statului, presedintele Putin a fost ieri, timp de trei ore, intr-un dialog telefonic direct, transmis pe trei canale de televiziune si doua posturi de radio, cu locuitorii din diferite zone ale Rusiei. Pe parcursul ultimelor zile, acestia i-au adresat lui Vladimir Putin peste doua milioane de intrebari, majoritatea referitoare la problemele de zi cu zi cu care se confrunta: lipsa locuintelor, veniturile reduse, birocratia din institutiile statului, coruptia, criminalitatea, conflictele pe baza etnica etc. seful statului a asigurat populatia ca economia rusa se afla pe calea buna, inregistrand un ritm de dezvoltare de circa 7 la suta, ca a fost achitata complet datoria externa si ca tara a intrat intr-o etapa noua a dezvoltarii sale. Evidentiind pericolul transformarii Rusiei intr-un apendice de materii prime al Occidentului, Putin a subliniat necesitatea urgenta a diversificarii si modernizarii economiei tarii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.